2025-02-14
Menu walentynkowe:
Zupa: krem z białych warzyw z oliwą truflową
Przekąski do wyboru:
Tatar z polędwicy wołowej
Sałata z krewetkami, granatem i chilli
Carpaccio z cukinii z kiszoną cytryną
Główne danie do wyboru:
Dorsz skrei /puree z selera /majonez szafranowy/ ziemniak pieczony
Czerwona Dorada pieczona w całości z masłem ziołowym / zestaw dodatków (danie dla dwóch osób)
Stek z polędwicy /puree truflowe /sos demi glace/brokuł
Stek z tofu / kimchi /puree z batata /orzechy
Desery do wyboru:
Sernik pistacjowy
Mus czekoladowy z dulce de leche
Menu zawiera kieliszek wina musującego na osobę, wodę, kawę, herbatę, pieczywo i show muzyczne.
Koszt 280 zł za osobę. Wieczór tylko dla dorosłych. Obowiązuje rezerwacja miejsc.